Om koret:

Vi er et af landets ældste kor med over 100 år på bagen.

Foto fra korseminar i Kerteminde september 2016

Ryslinge Sangkor

- Musik og sang gør dig glad

 

Ryslinge Sangkor er et blandet kor (damer og herrer) med ca. 50 glade sangere. Der er ikke optagelsesprøve, og der kræves ikke nodekendskab.

Vi er et af landets ældste kor med over 100 år på bagen.

Koret ledes af dirigent Jens Reinholdt, og korets overordnede ledelse varetages af en bestyrelse på 5 medlemmer.

Pianist Lisbeth Sylvest akkompagnerer lejlighedsvist koret.

Vi er tilknyttet Midtfyns Musikaftenskole.

Vort repertoire er alsidigt, og vi synger både ældre og nyere musik lige som koret med jævne mellemrum har sunget større værker. Vi synger oftest 3-stemmigt med 2 damestemmer (sopran og alt) og 1 herrestemme.

Vi øver en gang om ugen i perioden september til maj. Korets øvelokale er musiklokalet på Tre Ege skolen i Ryslinge, og vi øver tirsdag kl. 19 – 21.30

Vi har årligt flere koncerter, f.eks. julekoncerter og forårskoncert og har i den forbindelse ofte samarbejde med kor og orkestre fra nabolaget. Vi har også jævnligt udveksling med udenlandske kor. Ca. hvert tredje år tager vi på korrejse til udlandet. Når vi holder koncert optræder vi i ensartet beklædning – kortøj.

Ud over sangen lægger vi vægt på det sociale samvær. Vi har i løbet af en øveaften en kaffepause, hvor snakken går lystigt, vi har en årlig korfest og dertil kommer tilbud om forskellige arrangementer.

For at få størst udbytte og det bedste resultat af anstrengelserne er det vigtigt, at kormedlemmerne møder regelmæssigt op til korprøverne og at alle deltager i koncerterne.

Det koster pt. 500 kr. halvårligt at deltage i Ryslinge Sangkor.

Yderlige oplysninger kan findes her på korets hjemmeside eller ved henvendelse til korets formand Jane Dahl Sørensen, tlf. 29381799, mail: formand@ryslinge-sangkor.dk

Nye medlemmer er altid velkomne i Ryslinge Sangkor.

  • Twitter Clean
  • White Instagram Icon
  • w-facebook
  • White YouTube Icon

Baggrundsfoto: Palle Larsen

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now